سافت استارتر زیمنس | نمایندگی فروش انواع سافت استارتر زیمنس
تتاصنعت نمایندگی فروش انواع سافت استارتر زیمنس بوده و شما میتوانید برای دریافت لیست قیمت و کاتالوگ انواع سافت استارتر زیمنس Siemens با تتاصنعت نمایندگی فروش سافت استارتر های زیمنس Siemens تماس بگیرید. همانطور که از نامش پیداست سافت استارتر (soft start) به معنای راه اندازی نرم می باشد. لذا برای راه اندازي الکتروموتورها به صورت نرم و تدریجی، سافت استارتر به آنها وصل می کنیم. سافت استارتر ها نمی توانند سرعت موتور را تغییر دهند. بلکه تغییراتی نظیر: کم کردن ولتاژ در لحظه راه اندازی، تغییر زمان استارت و استپ، تنظیم مقدار حفاظت بار و یک سری تنظیمات دیگر که بسته به نوع سافت استارتر دارد انجام می دهند. برای تغییر قدرت، گشتاور و سرعت موتور از اینورتر جهت راه اندازی الکترو موتور استفاده می کنیم. یکی از بهترین سافت استارتر های موجود در بازار سافت استارتر زیمنس می باشد که شرکت تتا صنعت نمایندگی سافت استارتر زیمنس در تهران می باشد، در ادامه به طور کامل انواع سافت استارتر زیمنس را بررسی خواهیم کرد.
تفاوت درایو و سافت استارتر چیست:
این دستگاه ها از این جهت شبیه به هم هستند که راه اندازی و توقف موتورهای صنعتی را کنترل می کنند اما دارای ویژگی های متفاوتی هستند.
سافت استارتر معمولاً کاربردهایی استفاده میشود که در آن جریان هجومی زیادی وجود دارد که میتواند به موتور آسیب برساند در حالی که درایو سرعت موتور را کنترل میکند.
تفاوت سافت استارتر دیجیتال با آنالوگ :
سافت استارتر های دیجیتال روی سه فاز کنترل دارند اما سافت استارتر های آنالوگ در دو فاز ولتاژ کنترل می شوند. سافت استارتر های دیجیتالی داری صفحه نمایشگر برای مشخص کردن و نمایش وضعیت و پارامتر ها می باشند. در حالی که سافت استارتر آنالوگ صرفا با چراغ های LED وضعیت را مشخص می کند.
سافت استارتر زیمنس (Siemens)
شرکت زیمنس مطابق با نیاز کاربران با بالاترین کیفیت ممکن طیف گسترده ای از سافت استارتر ها را طراحی و تولید کرده است، که به دو دسته اصلی دیجیتال (3RW44 و 3RW55) و آنالوگ (3RW30 و 3RW40) تقسیم شده اند. این سافت استارتر ها در سطح فشار ضعیف بستگه به مدل های مختلف از 220 الی 690 ولت و رنج توانی 5.5 کیلووات تا 1250 کیلو وات طراحی شده اند، که می توانند در دو نوع آنالوگ و دیجیتال انتخاب شوند.
سافت استارتر های آنالوگ 3RW30 و 3RW40:
این سری از سافت استارتر ها تنها روی دو فاز کنترل دارند. جریان فاز بدون کنترل برابر با جمع جریان فازهای کنترل شده می باشد که در این روش میزان rms ولتاژ موتور از مقدار تنظیم شده تا حد نامی افزایش پیدا میکند و این افزایش در بازه ی قابل تنظیم زمان راه اندازی اتفاق خواهد افتاد، در نتیجه جریان موتور با توجه به کاهش ولتاژ اعمالی محدود می گردد و از آنجایی که گشتاور با توان ۲ ولتاژ رابطه دارد، گشتاور نیز کاهش مییابد .
- مزیت کنترل دو فاز: ابعاد، حرارت و قیمت کم.
- عیب اصلی: عدم تطابق کامل جریان و تغییر زاویه است:
جریان عبوری از دوفاز کنترل شده، از فاز مستقیم عبور خواهد کرد و این اشکال باعث ایجاد صدای بلند هنگام راه اندازی موتور می شود. سافت های شرکت زیمنس برای رفع این مشکل با روش خاصی تحت عنوان Polarity Balancing کار می کنند که این روش باعث حذف مولفه ی DC هنگام راه اندازی خواهد شد. در این مدل موتور با دور ثابت، گشتاور و جریان بالا رونده راه اندازی می گردد. تاثر صوتی در این روش مشابه روش کنترل سه فاز است.
در سافت استارتر های دو فاز به علت مسائل فیزیکی جریان ها با هم متقارن نیستند، که دلیل اصلی عبور جریان هر دوفاز کنترل شده از فاز مستقیم است. مقدار عدم تقارن ممکن است در راه اندازی به ۳۰ تا ۴۰ درصد برسد. این عدم تقارن در بسیاری از تاسیسات مشکلی ایجاد نمی کند ولی بزرگترین مشکل سوختن فیوز فاز کنترل نشده و یا عملکرد بریکر است.
انواع سافت استارتر چیست :
مدل سافت استارترها زیمنس آنالوگ بدون حفاظت
سافت استارت زیمنس آنالوگ با حفاظت
سافت استارترها زیمنس دیجیتال
امکانات کلی:
- کنتاکتور بای پس
- ورودی ها و خروجی های دیجیتال
- شتاب قابل تنظیم راه اندازی
- سطح ولتاژ استارت قابل تنظیم
امکانات به صورت آپشن
- نمایشگر دیجیتالی
- پورت شبکه های صنعتی
- انواع حفاظت های موتور
- امکان توقف نرم
- مد های مختلف کنترلی
- توابع کارکردی پیشرفته
- ترمز DC
- ورودی و خروجی آنالوگ
- پارامتردهی اتوماتیک
برای مشاهده انواع سافت استارتر و مقایسه آنها به بخش محصولات مراجعه کنید.
جهت دانلود PDF کاتالوگ سافت استارتر زیمنس اینجا کلیک کنید.
جهت خرید و اطلاع از لیست قیمت سافت استارتر زیمنس با واحد فروش شرکت تتا صنعت نمایندگی فروش محصولات Siemens تماس بگیرید.
در ادامه انواع سافت زیمنس با کاتالوگ سافت استارتر به طور کامل شرح داده شده است :
معرفی انواع سری Soft Starter زیمنس
شرکت زیمنس انواع سری سافت استارتر را در مدل های سافت استارتر آنالوگ بدون حفاظت، سافت استارت آنالوگ با حفاظت و سافت استارتر دیجیتال را در سری های 3RW30 , 3RW40, 3RW44 , 3RW50, 3RW52, و 3RW55 وارد بازار کرده است.
لیست قیمت سافت استارتر زیمنس
شما میتوانید برای دریافت لیست قیمت انواع سافت استارت زیمنس با کارشناسان واحد فروش تتاصنعت تماس بگیرید.
انواع سافت استارتر نیز در موارد زیر قابل مشاهده میباشد. برای مشاهده سایر موارد بر روی بارگیری بیشتر کلیک کنید.