نمایندگی زیمنس در ایران | نمایندگی فروش محصولات اتوماسیون و برق صنعتی زیمنس
تتاصنعت نمایندگی اتوماسیون صنعتی شرکت زیمنس در لاله زار تهران و نمایندگی رسمی زیمنس در ایران کار خود مبتنی بر تامین تجهیزات اتوماسیون و برق صنعتی زیمنس را از چند دهه قبل آغاز نموده است حال به معرفی تاریخچه این غول بزرگ دنیای اتوماسیون صنعتی میپردازیم.
معرفی شرکت و تاریخچه ایجاد شرکت و نمایندگی زیمنس
“نبوغ برای زندگی” شعار ابرکمپانی چند ملیتی است به نام ” زیمنس“. بی اغراق بزرگترین غول چند سر صنعت اروپا و از پیشگامان صنعت جهان با مدیریت و مهندسی دقیق و تولید انبوه که حاصل بیش از 170 سال تجربه و نوآوری است که در اکثر صنعت کشورها دنیا ریشه دوانده است.
زیمنس نقش چشمگیری در شکل دادن به تکامل تکنولوژی آلمان، اروپا و سایر نقاط جهان داشته است. اکثرا نام زیمنس را تداعی کننده در حوزه برق و الکترونیک میدانند این در حالی است که اکنون نمایندگی های زیمنس در حوزه های انرژی، صنایع شهری و زیرساخت ، سلامت و ساخت و فروش تجیهزات پزشکی یکی از فرمانروایان بازار است بطوری که 12 درصد از درآمد این هلدینگ بعد از پرسودترین واحدشان یعنی اتوماسیون صنعتی حاصل میشود.
در این مقاله میتوانید اطلاعاتی در مورد چگونگی ظهور و پیشرفت شرکت زیمنس و گسترش نمایندگی های زیمنس در طول سالها و اینکه چگونه نقاط عطف تکنولوژی زیمنس طیف گستردهای از صنایع را متحول کرده است، بیابید. با ما در یک سفر هیجان انگیز در تاریخچه زیمنس همراه باشید.
1847–1865: ظهور یک ایده و تشکیل استارتاپ و گسترش اولیه
همه چیز از حیاط پشتی یک ساختمان با 10 نفر در 12 اکتبر 1847 در برلین شروع شد . یک جوان 30 ساله به نام ورنر فون زیمنس همراه یوهان گئورگ هالسکه که مکانیکی چیره دست بود توانست ایده خود را با طرح تلگراف عقربه ای جهت بهبود تلگراف الکتریکی چارلز ویتستون و ویلیام فاترگیل کوک گسترش دهد و شرکتی را تاسیس کند که پایه زیمنس AG امروزی باشد.
در سال 1848، این شرکت جوان قراردادی را برای ساخت اولین خط تلگراف راه دور اروپا به دست آورد. به لطف این فناوری جدید در عرصه ارتباطات، خبردر فرانکفورت تنها در یک ساعت به برلین می رسید.
در ادامه بررسی تاریخچه شرکت زیمنس پس از سال 1853 با انجام قرداد های مختلف و ساخت بیش از 9000کیلومتر خط ارتباطی تلگراف برای روسیه ، شرکت زیمنس و هالسکه دارای یک دفتر ساخت و ساز و مرکزی برای ارائه خدمات تعمیر و نگهداری خطوط تلگراف در سنت پترزبورگ روسیه تاسیس کرد. موفقیت در روسیه حرکت فوق العاده ای را برای شرکت مستقر در برلین ایجاد کرد. تا سال 1856، نمایندگی زیمنس و هالسکه 330 کارمند داشت که دو سوم آنها در روسیه کار می کردند. این شرکت چندسال پس از تاسیس ، دفتر لندن خود که در زمینه کابل های زیردریا متمرکز ایجاد نمود که منجر به شرکت انگلیسی کارخانه کابل در Woolwich نزدیک لندن در سال 1863 شد و انحصار فناوری تولید کابل های زیر دریا را شکست .
1865-1918: مهندسی ولتاژ بالا و پروژه های بزرگ بین المللی زیمنس
در ادامه بررسی تاریخچه شرکت زیمنس و هالسکه ،از سال 1867 با ثبت اختراع ماشین دینام و تکمیل پروژههای در مقیاس بزرگ انقلابی بزرگ در تاریخ مهندسی برق در سطح ولتاژ بالا را ایجاد کرد و با توانایی تولید و توزیع مقادیر زیادی انرژی الکتریکی با هزینه کم، رونق عمده ای به اقتصاد اروپا داد. فناوری روشنایی و درایوها الکترونیکی از دستاوردهای این شرکت درآن سال ها بود و باعث تحسین بین المللی آن ها گردید. از دیگر دستاوردهای در این دوره که می توان به آن اشاره کرد انجام موفقیت آمیز پروژه ساخت خط تلگراف هند و اروپایی که از پروس روسیه آغاز در ادامه منجر به تاسیس تلگراف خانه در تهران و سپس در کلکته خاتمه یافت ، نقطه عطفی در فعالیت های تجاری آنها رقم زد. در اوایل دهه 1890 برنامه ریزی و ساخت پروژه اولین نیروگاه عمومی در آفریقا جنوبی کلید خورد که در نتیجه آژانس آفریقای جنوبی زیمنس و هالسکه، که در سال 1895 تأسیس شد و دفتر مرکزی آن در ژوهانسبورگ بود.
1919-1932: بحران جنگ جهانی اول و ساده سازی سازمان
با شروع جنگ جهانی اول، ساخت ادوات جنگی به اجبار به صنعتگران آلمانی تحمیل شد و در نتیجه زیمنس نیز با تغییر کاربری ،علاوه بر تولید محصولات مرتبط با مهندسی برق نظامی مانند نورافکن، تجهیزات برقی ناوهای جنگی و تجهیزات تلگراف و تلفن، محصولات صنایع دیگر را نیز تولید میکرد. از این میان میتوان به فیوز نارنجک، قطعات اسلحههای سنگین و موتورهای احتراقی هواپیما و خودروهای زرهی اشاره کرد. زیمنس در این سالها آنچنان در صنعت هوافضا پیشرفت کرده بود که توانست هواپیمای 6 موتور با بهره وری بالا و حرفه ای را تولید کند. جنگ جهانی و معاهدهی ورسای تاثیر عمیقی روی کسبوکار زیمنس داشت. شرکت حدود ۴۰ درصد از سرمایهی خود را بههمراه تقریبا تمامی پتنتهای بینالمللی از دست داد که مدیران این شرکت برای مقابله این بحران زیرمجموعه های خود را تنها به فعالیت ها در رشته مهندسی برق محدود کرد که این امر باعث شد زیمنس در اواسط دهه 1920 یکی از پنج شرکت پیشرو مهندسی برق در جهان شود. این شرکت توانست با ادغام دیگر شرکت ها از جمله EAG ، شرکت جدید Siemens-Schuckertwerke GmbH را تشکیل دهد بدین ترتیب فعالیتهای زیمنس علاوه بر بازار سیستم های ولتاژ قوی در بازار سیستم های ولتاژ پایین ادامه یابد. زیمنس یکی از معدود شرکتهای آن زمان با آزمایشگاه مرکزی بود.در سال ۱۹۰۵ با هدف بهبود وضعیت تحقیق و توسعه و محکمتر کردن جای پای شرکت در نوآوری و فناوریهای نوظهور، آزمایشگاه مرکزی زیمنس تاسیس شد و به تدریج به تعداد این آزمایشگاه ها اضافه گردید.
در ادامه معرفی شرکت با وجود پیشرفتهای زیاد زیمنس، صنعت برق آلمان بعدازجنگ هنوز از پیشرفتهای جهانی عقب بود. برای بهبود این وضعیت، آنها در سال ۱۹۲۴ تصمیم به همکاری با ژاپن و آمریکا نموده اند که منجر به تشکیل یک شرکت جدید به نام Fusi Denki Seizo KK در ژاپن و تفاهم نامه وستینگهام با امریکا به منظور انتقال اختراعات و تجربیات دانشمندان یکدیگر و ایجاد فناوری مونتاژ در دهه 1930 که باعث افزایش بهره وری و کاهش هزینه ها در این شرکت گردید. یکی از بزرگترین پروژههای زیمنس در آن سالها، ساخت نیروگاه برقآبی در ایرلند بود. این پروژه شامل حفاری، ساخت سد، پیادهسازی تجهیزات توربینی و اجرای پروژهی انتقال برق بود. با وجود تمام چالشها، این پروژه در مدت ۴ سال اجرا شد و زیمنس، بار دیگر خود را بهعنوان بازیگری بزرگ در مقیاس جهانی معرفی کرد.
1966-1988: بازارها و خطوط تجاری جدید زیمنس
با توجه به تعدد زیرمجموعه ها و شرکت ها ، مدیران در جهت بهره وری بیشتر و کاهش هزینه های سازمانی و جذب سرمایه بیشتر و حضور در بازار جدید الکترونیک و کامپیوتر تصمیم به تغییر ساختار گرفته و از این رو تمام زیرمجموعه ها در سال 1966 تبدیل به یک هلدینک به نام Siemens AG شد. از دیگر تغییرات ساختاری زیمنس در مواجهه با جهانی شدن راه اندازی تاسیسات تولید در خارج از آلمان بود، بنابراین از سال 1960 به بعد گامی فراتر برداشت و دیگر نیازی به توسعه محصولات تنها در جایی که مقر شرکت و تولید اولیه بود را متوقف کرد. فناوری مخابرات و تجهیزات تابلوهای برق را در سال 1961 در آفریقای جنوبی منتقل کرد و کارخانه موتور سه فاز را در Kalwa هند راه اندازی نمود. بخشی از کار تحقیق و توسعه نیز به تدریج به کشورهای دیگر منتقل شد در اوایل دهه 1980، زیمنس دارای مکان های تحقیقاتی در سوئیس، اتریش، اسکاندیناوی و ایالات متحده بود.
نکتهی قابل توجه این است که تمرکز کاری شرکت زیمنس در نیمهی دوم قرن بیستم و پس از ظهور و توسعهی صنعت الکترونیک، به این سمت تغییر یافت. آنها از یک شرکت الکتریکی به شرکتی الکترونیکی تبدیل شدند و در جریان دیجیتالی شدن صنایع، فناوری داده را به مرکز فعالیت خود اضافه کردند . نئوپرلاش میزبان مرکز تحقیقاتی جدید شرکت در حومهی مونیخ بود که با تمرکز بر همین صنعت جدید تاسیس شد. بسیاری از پیشرفتهای زیمنس در توسعهی میکروچیپها در این مرکز اتفاق افتاد. یکی از این پیشرفتها که تاثیر زیادی در صنعت مخابرات و ارتباطات داشت، تلفن دیجیتالی بود که تأثیر زیادی بر ارتباطات راه دور و سایر اشکال مهندسی ارتباطات داشت و نوآوری های زیادی در این زمینه ایجاد نمود.
2007-2020: وضعیت کنونی شرکت و گستردگی نمایندگی های زیمنس
با Vision 2020 و Vision 2020+ ، زیمنس چشماندازهای خود را بهطور سیستماتیک به سمت زمینههای رشد معطوف کرد – جهتگیری و ساختار شرکتی جدید، خریدهای انتخاب شده با دقت و روشهای نوآوری جدید این شرکت را برای آینده مناسب میکرد.
تاریخچه زیمنس بخاطر خریدهایی آینده نگر در دهه 2000 در حوزه محصولات دیجیتال موقعیت خوبی دارد یکی از مهمترین آنها UGS Corp که در حوزه طراحی و شبیه سازی مکانیکی فرایند تولید است یک مکمل عالی در حوزه اتوماسیون زیمنس محسوب میگردد.
از دیگر فعالیت موثر زمینس که سهم عمده ای از درآمدشان را تشکیل می دهد سرمایه گذاری در حوزه انرژی های پاک و محیط زیست است بطوری که در سال2015 درآمد این بخش به رقم 36 میلیارد یورو و صرفه جویی در تولید کربن دی اکسید به 521 تن رسید.
از دیگر اهداف رو به جلو مدیران این مجموعه در تاریخچه زیمنس، تمرکز بر صنایع برق، اتوماسیون و دیجیتال بود که این هدف را با تشکیل شرکتی به نام Vision 2020 عملی کرد و در این راستا میتوان به خرید شرکت Gamesa به منظور توسعه هرچه بیشتر اشاره کرد. یکی از اهداف اصلی این برنامهی جدید، رشد در بازارهای جذاب و آیندهدار است. صنایع نفتوگاز از اهداف مهم سالهای اخیر زیمنس است و سرمایه گذاری ذر توربین های گازی کمپرسورها بوده است.
بعد از آن در سابقه و تاریخچه در سال 2016 زیمنس با طرح next47 از تمام استارتاپ های نوآور و ایده پرداز حمایت کرد و زیرساخت و منابع لازم جهت پرورش و کسب و کار فراهم نمود. نکتهی قابل توجه این که زیمنس در سالهای اخیر با همکاری موستانگ به صنعت خودروهای خودران نیز وارد شده است.
زیمنس در حال حاضر در ۴ حوزهی اصلی انرژی، صنعت، سلامت و زیرساخت فعالیت میکند. این شرکت در سرتاسر جهان حدود ۳۷۲ هزار کارمند دارد و آخرین آمار درآمدی آنها، حدود ۸۳ میلیارد یورو در سال ۲۰۱۷ بوده است. برند زیمنس در حال حاضر در رتبهی ۴۸ برترین برندهای وبسایت فوربز قرار داشته و ارزشی برابر با ۱۲.۸ میلیارد دلار دارد.
معرفی محصولات زیمنس
شرکت زیمنس محصولات گسترده ای را در زمینه اتوماسیون صنعتی اعم از تولید انواع سری PLC زیمنس، نمایشگرهای صنعتی HMI، اینورترهای تکفاز و سه فاز زیمنس ، سروو درایو سروو موتور و انواع تجهیزات ابزاردقیق و همچنین تجهیزات فشار ضعیف مانند کنتاکتورها کلیدهای اتوماتیک و …. را تولید و روانه بازار میکند. تمامی این تجهیزات با کمترین قیمت بازار در تتاصنعت نمایندگی اتوماسیون صنعتی زیمنس ایران واقع در لاله زار تهران موجود میباشد.
معرفی تتاصنعت به عنوان نمایندگی اتوماسیون صنعتی زیمنس ایران در لاله زار و تهران
شرکت زیمنس محصولات گسترده ای را در زمینه اتوماسیون صنعتی اعم از تولید انواع سری PLC زیمنس، نمایشگرهای صنعتی HMI، اینورترهای تکفاز و سه فاز زیمنس ، سروو درایو سروو موتور و انواع تجهیزات ابزاردقیق و همچنین تجهیزات فشار ضعیف مانند کنتاکتورها کلیدهای اتوماتیک و …. را تولید و روانه بازار میکند. تمامی این تجهیزات با کمترین قیمت بازار در تتاصنعت نمایندگی اتوماسیون صنعتی زیمنس ایران واقع در لاله زار تهران موجود میباشد.
لیست قیمت محصولات زیمنس
شما میتوانید برای دریافت لیست قیمت محصولات زیمنس با کارشناسان واحد فروش تتاصنعت ، نمایندگی اتوماسیون صنعتی زیمنس ایران در لاله زار و تهران تماس حاصل بفرمایید.