اینورتر LS H100 ال اس

اینورتر LS مدل H100 دارای سطح ایمنی و پارامتر‌های حفاظتی بسیار هوشمند به منظور کاربری‌ های مخصوص پمپ و فن می باشد. این درایوها در دو مدل سه فاز با ولتاژهای ورودی 200 ولت در توان های 0.75kW-18.5kW و با ولتاژ ورودی 400 ولت در توان های 0.75kW-500kW در بازار عرضه شده است. درایوهای LSLV-H100 شامل یک صفحه کلید بسیار منعطف و کاربرپسند است که منحصرا برای بازار فن و پمپ طراحی شده و نیازهای مختلف مشتریان را برآورده می کند. از مزایای برجسته این درایوها صرفه جویی فوق العاده در مصرف انرژی می باشد. برای مشاهده کاتالوگ اینورتر ال اس مدل H100 به انتهای مقاله مراجعه کنید همچنیت برای دریافت لیست قیمت محصول با تتا صنعت نماینده محصولات LS در ارتباط باشین.

وجود کلیدهای متعدد برای تغییر گروهی پارامترها، ذخیره اطلاعات، تغییر مقادیر سرعت و فرکانس حین کارکرد، تنظیم به صورت دستی یا خودکار از مزایای صفحه کلیدهای این درایوها می‌باشد.

حجم این درایوها با طراحی سه بعدی و آنالیز حرارتی نسبت به درایو های iG5A ، 34% کاهش حجم داشته و فضای کوچکتری را اشغال می کند. همچنین فاصله نصب بین این درایو ها نیز به 2 میلیمتر کاهش پیدا کرده است.

همچنین این درایوها برای عملکرد ایمن فن ها و پمپ ها دارای توابع و تنظیمات مختلفی مانند تنظیم زمان کاهش سرعت دریچه، کنترل چند موتور به طور همزمان و کارکرد موتور به صورت زمان بندی شده می باشند.

Soft Fill Operation  در اینورتر LS H100

از آسیب پمپ به دلیل تغییرات ناگهانی فشار در حین راه اندازی اولیه پمپ ها جلوگیری می کند.

کاتالوگ اینورتر h100

قابلیت زمان شتاب و توقف دراینورتر سری H100 ال اس

با استفاده از تنظیم زمان شتاب در هنگام راه اندازی پمپ یا کاهش شتاب در حین متوقف کردن آن ، از آسیب پمپ جلوگیری می کند.

کاتالوگ اینورتر h100

قابلیت ایجاد تغییرات ملایم

مانع از آسیب پمپ و لوله در اثر تغییرات ناگهانی فشار در هنگام توقف پمپ ها یا بسته شدن دریچه پمپ می شود. می توان زمان کاهش سرعت را تنظیم کرد.

قابلیت کنترل چند موتور

این عملکرد مناسب برای مواقعی منسب می باشد که از یک درایو برای کنترل چندین موتور در سیستم های پمپ استفاده می شود. این عملکرد می تواند 1 موتور اصلی و 5 موتور کمکی را بدون کمک کنترل کند (در صورت نصب کارت ورودی / خروجی تا 8 موتور را می توان کنترل نمود).

قابلیت زمان بندی اینورتر LS h100

با این کار توابع انتخاب شده در زمان تعیین شده قابل استفاده باشند. (امکان تنظیم توابع مختلف از جمله زمان شتاب گیری یا کاهش شتاب چندگانه ، فرکانس چندگانه ، توابع مربوط به PID و پیش گرم شدن وجود دارد.)

جبران سازی و صرفه جویی در درایو LS سری H100

عملکردهای مبتنی بر سیستم تقویت شده ، درایوهای LSVL-H100 نه تنها راه حل بهینه برای برنامه های خنک کننده و گرمایش و تصفیه آب ارائه می دهند. بلکه باعث صرفه جویی در انرژی و محیط دلپذیر می شوند.

مشخصات فنی اینورتر ال اس ls h100 

  • دارای مد کنترلی V/F و مد لغزش
  • قابلیت تحمل اضافه بار 120% به مدت یک دقیقه
  • دارای فیلتر EMC داخلی
  • قابلیت اتصال به شبکه از طریق Modbus RS485
  • تعویض آسان فن بدون باز کردن درپوش درایو
  • دارای DC Reactor داخلی برای افزایش ضریب توان و کاهش هامونیک ها
  • قابلیت بوست گشتاور به طور خودکار
  • دارای ورودی های آنالوگ ولتاژ و جریان (-10V تا +10V ، 0-10V و 0-20mA)
  • دارای خروجی به صورت رله ای و ولتاژی (0-12VDC)

کد خوانی درایو ls h100

*جهت مشاهده مشخصات فنی و مقایسه انواع درایو  اینجا کلیک کنید.

*جهت دانلود کاتالوگ اینورتر LS مدل H100 اینجا کلیک کنید.

*جهت اطلاعات بیشتر و اطلاع از لیست قیمت اینورتر LS مدل H100 با شرکت تتا صنعت نمایندگی فروش محصولات LS تماس بگیرید.

اینورتر سه فاز 0/75kW ال اس LSLV0008H100-2CONN

قیمت اصلی ۳۱,۲۶۰,۰۰۰تومان بود.قیمت فعلی ۲۹,۶۹۷,۰۰۰تومان است.

اینورتر سه فاز 0/75kW ال اس LSLV0008H100-4COFN

قیمت اصلی ۲۹,۰۳۰,۰۰۰تومان بود.قیمت فعلی ۲۷,۵۷۸,۵۰۰تومان است.

اینورتر سه فاز 1/5kW ال اس LSLV0015H100-2CONN

قیمت اصلی ۳۴,۹۰۰,۰۰۰تومان بود.قیمت فعلی ۳۳,۱۵۵,۰۰۰تومان است.

اینورتر سه فاز 1/5kW ال اس LSLV0015H100-4COFN

قیمت اصلی ۳۱,۱۱۰,۰۰۰تومان بود.قیمت فعلی ۲۹,۵۵۴,۵۰۰تومان است.

اینورتر سه فاز 110kW ال اس LSLV1100H100-4COFD

قیمت اصلی ۴۲۸,۱۱۰,۰۰۰تومان بود.قیمت فعلی ۴۰۶,۷۰۴,۵۰۰تومان است.

اینورتر سه فاز 11kW ال اس LSLV0110H100-2CONN

قیمت اصلی ۶۱,۹۵۰,۰۰۰تومان بود.قیمت فعلی ۵۸,۸۵۲,۵۰۰تومان است.

اینورتر سه فاز 11kW ال اس LSLV0110H100-4COFN

قیمت اصلی ۶۵,۲۳۰,۰۰۰تومان بود.قیمت فعلی ۶۱,۹۶۸,۵۰۰تومان است.

اینورتر سه فاز 132kW ال اس LSLV1320H100-4COFD

قیمت اصلی ۵۰۳,۰۶۰,۰۰۰تومان بود.قیمت فعلی ۴۷۷,۹۰۷,۰۰۰تومان است.

اینورتر سه فاز 15kW ال اس LSLV0150H100-2CONN

قیمت اصلی ۷۸,۳۲۰,۰۰۰تومان بود.قیمت فعلی ۷۴,۴۰۴,۰۰۰تومان است.

اینورتر سه فاز 15kW ال اس LSLV0150H100-4COFN

قیمت اصلی ۸۲,۴۸۰,۰۰۰تومان بود.قیمت فعلی ۷۸,۳۵۶,۰۰۰تومان است.

اینورتر سه فاز 160kW ال اس LSLV1600H100-4COFD

قیمت اصلی ۶۰۲,۵۰۰,۰۰۰تومان بود.قیمت فعلی ۵۷۲,۳۷۵,۰۰۰تومان است.

اینورتر سه فاز 18/5kW ال اس LSLV0185H100-2CONN

قیمت اصلی ۹۸,۶۸۰,۰۰۰تومان بود.قیمت فعلی ۹۳,۷۴۶,۰۰۰تومان است.
معرفی اینورتر LS سری H100

اینورتر LS مدل H100 دارای سطح ایمنی و پارامتر‌های حفاظتی بسیار هوشمند به منظور کاربری‌ های مخصوص پمپ و فن می باشد. این درایوها در دو مدل سه فاز با ولتاژهای ورودی 200 ولت در توان های 0.75kW-18.5kW و با ولتاژ ورودی 400 ولت در توان های 0.75kW-500kW در بازار عرضه شده است.

کاربرد ها و ویژگی های درایو LS سری H100

مخصوص راه اندازی فن و پمپ
موجود در محدوده توانی 0.75 کیلو وات الی 500 کیلووات
دارای سطح ایمنی پیشرفته
قابلیت کنترل حلقه بسته